KONTAKTIRAJTE NAS


Mi smo Sally i Martin Daniels, supružnici koji su 2010. godine doselili u Hrvatsku iz Velike Britanije zajedno sa dvoje djece i psićem Jasper. Uživamo na svom imanju, uzgajamo vlastito povrće, skupljamo jaja od naših pilića u slobodnom uzgoju, jedemo meso iz vlastite proizvodnje i proizvodimo vino.

Živimo poput ostalih suseljana te ćemo vam rado dati potrebne savjete, informacije i pomoći vam da izvučete ono najbolje od vašeg posjeta Hrvatskoj.

Ako trebate više informacija o smještaju „StayOsme“, rado ćemo vam odgovoriti na bilo kakav upit. Ako želite rezervirati svoj smještaj nas kontaktirajte putem naše elektroničke pošte info@stayosme.com. Također, više informacija o smještaju „StayOsme“ možete naći na našoj facebook stranici.

Radujemo se Vašoj posjeti! 

 

 


Možete nas naći na najsjevernijoj točki Hrvatske, udaljenoj samo 2 km od granice sa Slovenijom, 15 km od granice sa Mađarskom i 25 km od granice sa Austrijom.
Zračne luke Zagreb i Graz su udaljene sat i pol vožnje autom. Najbliža željeznička stanica nalazi se u Čakovcu, na udaljenosti od 20 km, dok autobusi voze nekoliko puta dnevno na relaciji Čakovec - Štrigova.

 

Name *
Name

StayOsme

Strigova
40312
Croatia

M +385 099 862 6332
E info@stayosme.com